Back to blog

Intro to Jenkins meetup in Copenhagen

R. Tyler Croy
R. Tyler Croy
June 22, 2012

[ Editor’s Note: This was originally posted to the jenkinsci-users mailing list by community member Bue Petersen ]


Praqma inviterer til Gå-Hjem-Møde i Allerød, onsdag d 27. juni kl 17:00. Få en introduktion og demo af Jenkins CI server (Open Source). Vi byder på pizza og en kold øl eller vand. Arrangement er gratis, tilmelding er nødvendig.

Continuous Integration — er et princip der dikterer, at alle ændringer skal integreres, i det øjeblik de er skabt — kontinuerligt og automatisk. Continous Software Validation går skridtet videre - alle ændringer skal valideres, i det øjeblik de er skabt.

Jenkins Continuous Integration Server hurtigt blevet de facto standard for Continuous Integration. Og den er hjørnestenen i build- og softwarevaliderings-systemet og bindeledet mellem samtlige tools i hele den tool-chain, man ønsker at indføre eller udbygge.

På Jenkins konfigureres jobs, som udover at bygge og eksekvere unittests også kan tage ansvar for valideringer som statisk kodeanalyse, rapportering af warnings, coverage-målinger af unittests, automatisk generering af dokumentation, eksekvering af funktionelle tests etc.

Vi holder et uformelt gå-hjem-møde med pizza, øl og sodavand, hvor vi præsenterer Jenkins Continuous Integration og viser dig, hvordan du nemt kommer i gang, så du allerede dagen efter kan høste synlige fordele på dine projekter.

Du kan få helt ny viden og indsigt i din kodebase, og du kan skabe grundlag for ændring af arbejdsgange i udviklingen.

Onsdag 27. juni 2012 kl. 17.00 - 18.30

Praqma A/S

Allerød Stationsvej 4

3450 Allerød

Denmark

About the author

R. Tyler Croy

R. Tyler Croy

R. Tyler Croy has been part of the Jenkins project for the past seven years. While avoiding contributing any Java code, Tyler is involved in many of the other aspects of the project which keep it running, such as this website, infrastructure, governance, etc.